Ремонт і налаштування ГБО на корейських авто

Ремонт і налаштування ГБО на корейських авто

Автомобілі з ГБО в Україні тільки набирають свою популярність, і тому не кожен автовласник готовий прямо зараз встановити газобалонне обладнання через відсутність знань про його переваги й про те, що такий пристрій є безпечним для двигуна машини, людського життя і навколишнього середовища.

авто з Кореї з заводським ГБО

У Південній Кореї автомобілі з газом настільки популярні, що його встановлення та налаштування відбуваються прямо на конвеєрній лінії. Таким чином, ми отримуємо потужну, надійну газову установку з гарантією від самого виробника.

При покупці корейського авто на газовому паливі дуже важливо врахувати один фактор: в таких машинах повністю відсутня дублююча паливна система для користування під бензин. Все тому, що виробники корейських автомобілів більше приділили увагу розробці газових двигунів з прямою подачею палива.

Всі авто з Південної Кореї мають ГБО з технологією LPi. Подібна технологія дозволяє вводити газ в колектор вже в зрідженому стані, обходячи стадію випаровування. Сама система уприскування налаштована так, що газ згорає з максимальною віддачею і октанове число вище, ніж у бензину.

Також, крім уже згаданих плюсів, є ще додаткові бонуси в покупці авто в Кореї:

  • У більшості випадків автомобілі з Кореї в прекрасному стані, а значить його не потрібно буде відновлювати. Клієнт отримує автомобіль, готовий до активної роботи.
  • Величезний вибір машин будь-якого класу і типу двигуна або кузова (в Кореї актуальні всі типи двигунів - дизель, бензин, ГБО, гібриди).
  • Високоякісні автомобілі (прекрасне співвідношення ціни і якості).
  • Замовляючи авто з Кореї можна заощадити від 20% до 40% в порівнянні з покупкою такого авто в Україні.

Купуючи авто з Кореї, можна не сумніватися в тому, що знайдуться фахівці, які мають достатній рівень знань і навичок для проведення гідного налаштування або ремонту заводського ГБО, з подальшою гарантією якості.

Однією з таких компаній є Service Gas.

Service Gas - команда професіоналів своєї справи, які точно знають, як правильно відрегулювати або відремонтувати корейське заводське ГБО в вашому авто.

 11.01.2022
 (1039 переглядів)
Розрахунок економії палива